leszokás nehézségek

A 06 40 200 493 telefonszámon érkező hívások alapján, a leszokással kapcsolatos kérdések nehézségek fórumtémát megnyitjuk.

Tök frankó érzés, hogy nem vagy már a rabja, mi?? Olvad a zsír és futás közben kapok levegőt is! Életem legjobb döntése volt!!!

Sziasztok, elég nagy a csend, gondoltam megtöröm. :) Ugrin: Valóban nagyon állat, hogy már tényleg nem hiányzik a bagó. Nemrég voltunk egy bulin, ahol kint az udvaron fújták a többiek, ott már eljutottam oda, hogy zavart a füst. :) És igen, nagyon-nagyon jó levegőt venni a mozgás közben. Szóval 1 hónap és évfordulót ünnepelhetek, ez hihetetlenül motiváló és jó érzéssel tölt el. Szinte minden megváltozott, a cigi gondolata talán 1x merült fel az elmúlt hónapokban, de csak amolyan kósza pillanatkép formájában. A testi-lelki panaszok megszűntek, egy kivételével, sajna az alvás az már nem a régi. Sokkal éberebben alszom, könnyebben felriadok zajokra, de pár hete mintha ez is javult volna. Eljutottam oda, hogy a stressz kezelése már nem külön macera (nem kell küzdeni a cigi mindent megoldó hatásával), simán megy pár mély levegővel, vagy a barátokkal, kollégákkal való átbeszélgetéssel. Így már tényleg értelmet nyert a leszokás. Most visszaolvastam a küzdelmemet, illetve a velem párhuzamosan küzdőkét. Tényleg nem szeretném ezt újrakezdeni. Így tisztán sokkal jobb az élet, csak ajánlani tudom mint a jó bort. :) Többiek, mi újság, hol tartotok?

Sziasztok! Sokszor abbahagytam a dohányzást és mivel itt vagyok, ebből látszik nem túl sikeresen. A teszt szerint kijött, hogy fizikailag szinte nincs is függőségem, pszichikailag van rá szükségem, amit igazából sejtettem is. A leszokásaim semmi fizikai tünetet nem okoztak, csak ingerlékenységet és éhséget, és nem is emiatt szoktam visszam, hanem mert történt valami ami miatt úgy éreztem nem tudom megoldani a helyzetet cigi nélkül.A másik nagy ellenségem a szórakozóhelyek.Most már azért könnyebb mivel nem lehet bent dohányozni,de ha alkoholt iszom és társaságban vagyok, úgy érzem nem is igazán buli a buli cigi nélkül. Sokszor jut eszembe, hogy abba kellene hagyni. Nem vagyok egy nagyon erős dohányos, napi átlag 5 szál, de ha iszom,akkor egy doboz. 2 órával ezelőtt az internetet böngészve véletlenül egy cikk került elém, és két kép milyen egy egészséges ember tüdeje és milyen egy dohányosé.Sokszor láttam már a dobozokon, de ez valahogy nagyon megrémísztett.Borzasztó mit teszünk magunkal, csak kedvtelésből. Mások, mindent megtesznek az egészségükért, mi pedig még pénzt is adunk,hogy elveszítsük a miénket.Aztán rátaláltam erre az oldalra, fogalmam sem volt, hogy ilyen is van. Soha nem kértem segítséget senkitől, de most úgy érzem, hogy ha örökre le akarom tenni ezt az égő mérget, akkor szükségem van egy közösségre. Igazából már mostantól nem akarnék rágyujtan, de úgy döntöttem kipróbálom ezt a rendszert, így szeptember 18-a lesz az én függetlenségem napja. :))

Szia Eve, igazából sosem hagytad abba, csak szüneteltetted. :) Tetszik vagy sem, mindig csak azért maradt abba, hogy valami/valaki(k) miatt jobban érezd magad, figyeljenek vagy elismerjenek érte. Olyan nincs, hogy nem lehet megoldani a helyzetet cigi nélkül, én 7 hónapig lebegtem úgy, hogy lehet nem lesz állásom miközben belevágtam egy saját vállalkozásba ami akkor még csak a pénzt vitte. Kb. minden nap jött egy rossz hír, ami azzal fenyegetett, hogy mindennek vége. És, hogy jó legyen még a párom is kórházba került. Mégis a legkevésbé a cigaretta számított problémamegoldó eszköznek. Hiszen a fenti gondokat egy kis füst nem oldja meg. Igen szorongtam mint minden nemdohányzó ember és próbáltam megoldani a gondokat. Szóval amennyiben tényleg le akarod tenni, akkor csak rajtad múlik. A bulizást pedig tetszik vagy sem, a leszokás után minimum fél évig hanyagolni kell. Prószáld meg télen, akkor talán kevésbé zavaró, hogy nem mész. De akkor tényleg így csináld és keress egy segítőt. Ja és ne a bulis havercsajszit, mert azzal pont nem mész semmire. Keress olyan valakit, akire nem sértődsz meg a leszid ha rágyújtanál és tényleg segíteni akar. Itt mi nem ítélünk el, de elmondjuk a másiknak őszintén mit gondolunk. Itt mindenkinek van egy, csak azért gyújtottam rá megint története. Mindenki próbálkozik valahogy, gyószert, terápia, pszihomókus, háztömbkörüli véraláfutás. Lényeg, hogy vedd tudomásul változni kell, vagy el kell engedni dolgokat, nem lehet egyszerre több lovat megülni. Amennyiben le akarsz szokni, úgy tényleg ez legyen a fő prioritás. Engedd el a pesszimista bulihaverok dumáját, hogy na mivan megint próbálkozol? Szar lesz, de mint mindent ezt is magunknak köszönhetjük... :S

Egyébként 10 éve dohányzom, és ami nagyon furcsa, hogy nem tudok szárazon dohányozni, csak ha valami édeset iszom közben. Utálom, hogy annyira büdös és száraz lesz tőle a szám. Ez azt jelenti, hogy soha nem gyújtok rá, ha nincs nálam olyan innivaló aminek íze van. Tehát ha nagyon kívánom a cigit, akkor nekem először boltot kell találnom, hogy vegyek valami üdítőt, ha éppen nincs nálam. így jobban belegondolva, többet költök italra,mint cigire. Valaki jár hasonló cipőben, mert aki dohányosnak elmondtam, azok mind meglepődtek ezen.

Sziasztok! 15 napja nem gyújtottam rá :) Olyan jó lenne ha valaki más is lenne, aki hasonlóan most vágott bele mint én. Nem volt túl vészes ez a 15 nap, mondjuk most szerencsére nyugisabb az életem.Majd akkor leszek büszke magamra, ha egy igazán stresszes helyzetben is megtudom állni a rágyújtást. Képzeljétek találtam egy nagyon jó telefonos applikációt, és azon elég érdekes adatokat is meg lehet tudni.Mint például azt, hogy én már 15 napja 11 órája nem cigizek és ezzel az elhatározásommal 93 órával megnöveltem a várható élettartalmam.:) plusz még sok más érdekesség is van rajta.Régebben nem igazán foglalkoztam az egészségemmel,de igy 30 évesen szeretnék gyerekeket,de előtte minimum 1 évvel abba szeretném hagyni a bagózást.A testem sosem lesz ugyanolyan egészséges mint előtte, de javitani és a legtöbb kárt még helyre tudom hozni. Most sziklaszilárd az elhatározásom. Igazad van Unseen én sosem hagytam abba, csak szüneteltettem. Ezek a szüneteltetések általában télek történtek, mint ahogy Te is irtad, hogy télen könnyebben megy. Télen leraktam, mert utáltam szétfagyni a hidegben, csak azért, hogy elszivjak egy cigit, de amint megérkezett a napsütötte tavasz,valami ellenálhatatlan késztetést éreztem,hogy egy hideg pohár bor mellett elszivjak egy cigit, igy minden egyes visszaesésem tavasszal kezdődött. A leszokásomat most az is segiti, hogy küldödre költöztem és sokat dolgozom, tehát nincsenek barátok akikkel elmehetnék borozgatni,de nincs is rá időm.Ezért bizok abban, hogy ez lesz a végleges, és soha többet nem gyújtok rá. Amit meg kell még oldanom, hogy a férjem néha vizipipázik és a cigivel ellentétben imádom annak izét és füstjét. A vizipipának sokkal nehezebb lesz ellenállnom mégha csak ritkán kerül is a szemem elé.

Szia Eve, Gratula a 15. naphoz ami ma már a 17. :) Csak így tovább! Remélem most sikerülni fog. Motiváljon az, hogy tudod, hogy meg tudod csinálni. Neked csak arra kell figyelned, hogy ne kezdj úra bele, bármilyen csábító is. Nem tudom, hogy a férjed mennyire támogat, de amennyiben tényleg komoly az elhatározás, kérd a segítségét. Értesd meg vele, hogy neked most kell az, hogy ne előtted melletted tegye, amennyiben van rá lehetőség. Illetve legalább ne kínálgasson, mert akkor kezdheted elölről. Sajnos a jelenlegi helyzetben csak ő tud segíteni neked. Igen lehet, hogy sokadszorra hagyod abba, de elmagyarázhatod, hogy van aki csak a sokadik próbálkozásra tudja csak abbahagyni, van aki meg tünetekkel szenved, van akinek más jellegű segítség kell. Kitartást és megpróbálok mostanában gyakrabban felnézni.

Szia mindenki! Ezt is megértem, ma vagyok 1 éves, azaz már 365 napja nem gyújtottam rá! :) Jelenleg épp munkahelyváltásban vagyok, régi csődbe megy zéró pénz, megy a balhé stb. Az új hely miatt is van para ezerrel, de a cigi letétele utáni stresszkezelés most is működik. Nem könnyű, de egész jól tudom kezelni és tényleg még így sem jut eszembe a cigi. Szóval jó döntés volt na! :D Minden leszokónak kitartás, minden leszokottnak csak így tovább!

Le a kalappal!!! Csak így tovább!!

2016.08.29. óta nem gyújtottam rá. kb 20 évig cigiztem átlag napi 1 doboz. A párommal együtt döntöttük el, hogy leszokunk. Ami a fő ok, hogy kiszámoltuk 1 évre levetítve mennyit is költünk cigire. Nos közel 1 millió forintot. Nyaralásra viszont sajnáljuk a pénzt. Nos itt eldőlt hogy STOP!Eleinte mint ha egy hullámvasúton ültem volna, hol jobb volt, hol rosszabb. Most viszont lassan a 3. hónap küszöbén az álmatlanság még mindig folytonos, a stressz sokszor depresszióba torkollik. Pánikrohamok és persze mivel a párommal együtt kezdtük, így ugyan ezek a tünetek szinte nála is. Naponta válunk vagy alig várjuk, hogy bele kössünk a másikba. És ez a 3. hónap. A nikotin utáni vágy szinte jelenleg pár napja folyamatos. Persze ez változni fog, csak ki kell bírni. Van másnak is ilyen tapasztalata? Vagy csak mi vagyunk ennyire szerencsétlenek! Hiszen annyi fórumon olvastam, hogy milyen egyszerűen le tette a cigit, hogy azt gondolom csak mi parázzuk már túl. Vagy egyszerűen mindenki erősnek akar mutatkozni?! Hát nem tudom! Nekünk sajnos ezek a tüneteink vannak. De ki tartunk , hiszen 2 gyerek anyukája vagyok akiket imádunk. És inkább rájuk mint sem elfüstöljem a levegőbe azt a pénzt! Persze lehet addigra sok vita és veszekedés ami közöttünk van szétválaszt minket. És ezek után elgondolkodom, hogy valóban ér annyit a hogy lemondjunk? Vajon meddig tarthat ez az állapot? Annyit még hozzá fűznék , hogy persze ez a nikotin utáni vágy nem folyamatos. Van , hogy 1-2 hétig talán 1 alkalommal jut eszembe. A stressz és az álmatlanság folyamatos. De az is csak nálam. A súlygyarapodással is én küszködök. (7 kg. ) Senkinek nem akartam/akarom kedvét szegni ezzel a kis történettel. De tisztába kell lenni ezzel az oldalával is a dolognak. Hogy akár ilyen érzelmi hatásai is vannak. Így aztán aki olvassa az ne ítélkezzen hanem gondolja végig, hogy lehet ugyan ezekkel a problémákkal küzd, csak még magának sem meri bevallani. Kitartást mindenkinek aki csak gondolkodik még és annak is aki már jó úton halad!!! Higgyétek el meg fogja érni, hiszen mind egészségügyileg , mind pedig anyagilag is jól fogunk járni. Kitartást!!!

"És ezek után elgondolkodom, hogy valóban ér annyit a hogy lemondjunk?" ....Csak egyetlen egy szó, ami felelős minden kínotokért.... "lemondjunk".... Ti most úgy élitek meg, hogy lemondtatok valamiről. Lemondtatok, valami jóról. Hát nem! Így nem lehet leszokni. Ti most, valami ROSSZ-tól, MEGSZABADULTATOK !

Szia, a szervezet nikotinfüggősége pár nap, max. 1 hét alatt után már megszűnik. A többi pszichés probléma, mert mint minden ez is a fejben dől el. 3 hónap után már a szervezet semmilyen szinten nem igényli a nikotint ezt csak te/ti érzitek így. Mindenképpen javaslok enyhe gyógynövény alapú nyugtatót (valeriána, komló, citromfű) pl Sedacur stb. illetve Magne B6-ot. Rengeteget számít és javít a közérzeteden illetve a javít a vélt függésen, ha jó a közérzeted. Kell sok türelem magaddal szemben, állítsatok fel rövidtávú célokat. A ha túlélem a holnapot/hetet, akkor veszek egy csokit stb. Beszéljetek sokat a pároddal, vagy írjátok fel egy papírlapra, hogy "MA HAGYJÁL BÉKÉN, NEM VAGYOK JÓL" ha másként nem megy, de előzzétek meg a felesleges konfliktust. Próbáljatok meg a gyerekekkel is beszélni, megértetni velük, apu-anyu most épp leteszi a büdös cigit, hogy jövőre tudjunk menni nyaralni, de most nincsenek jól. Tudom a gyerekeknél ez nem megy sokáig, mert nincs még türelem, kitartás, de próbáljátok meg valamilyen játékos formában, akár pontgyűjtéssel és a végén ajándékkal ezt kordában tartani, mondjuk 1 hetes időtartamokra vetítve. Ez még 1-2 hónapig így lesz, le kell nyugodnotok, a depi, a stressz ez mind-mind vélt az agy által generált "kitöltő" reakció. Itt békanyelés és kitartás van, másként nem megy. Én pl. akár most is rá tudnék gyújtani egy cigire, de már nem érdekel, sőt eljutottam oda, hogy már kezd zavarni a füstje. Ettől még mindig csak egy függő vagyok aki épp nem dohányzik és csak remélni tudom ez így is marad. Én nem keveset szenvedtem a cigi lerakása után, de az makacsságom és a dühömet a cigi ellen fordítottam. A mókás az, hogy a nehezén már túl vagytok, most már csak el kell hinni, hogy tényleg megcsináltad. Ülj le egy pillanatra és gondolj bele: - bakker ma sem gyújtottam rá, és nem is hiányzik. Nekem anno és most is vigyor kerül az arcomra és jobban érzem magam. Igen ez csak egy pillanat, de ilyen kell sok. Beszélj a kollégákkal, büszkélkedj vele, harcol ki az elismerésüket. Most csak a pozitív visszajelzés kell. A pároddal is dicsérjétek egymást, ha nem tudtok róla beszélni, akkor azt is hozd a másik tudomására. Ebbe igenis energiát kell fektetni, másként nem megy. ÉS IGEN, ÉR ANNYIT A LEMONDÁS. :) Igazából ez egy rossz kérdés, nem ezt kell feltenni, hanem azt, hogy mit nyertem vele. Most kicsit rózsaszínben kell gondolkozni és csak arról ami téged boldogabbá tesz. Amit fontos az a mozgás! Tessék elmenni sétálni, lépcsőzni, fontos, hogy legyen fizikai fáradtság. Igen nehéz a gyerekek sulija mellett, de ha hazaértek akkor lecuccolni, gyerkőcöket a hónotok alá csapni és séta. 20-30 percet ki lehet bírni, ha nem is minden nap, de heti 3 alkalom legyen meg. Ja igen és a kaja: Nincs pöri, kevés fűszer. Legyen sok gyümölcs (ha pl. csak az alma megy, akkor az), csinálj párolt, pirított/grillezett zöldséget. Lényeg legyen kímélő a kaja, hogy estére megnyugodhasson a szervezet. Sok folyadék kell akár kényszerítve magad, pl telefon óránként csipog és te iszol 3-5 kortyot. Nagyjából ennyi :) Kitartás, hajrá!

Üdvözlök Mindenkit Sokadik próbálkozásom a múlt vasárnap kezdődött,azóta nem gyujtottam rá. Már évekkel ezelőtt voltam itt a fórumon is, akkor 1 évig nem dohányoztam, aztán visszaszoktam, és nem sikerült letennem 2-3 napnál tovább.Most nagyon elszánt vagyok, az utóbbi időben rengeteget köhögtem,fulladtam, hát ez már nem ment,lépcsőn is nehezen jöttem fel. Most azt kérdezném Tőletek, milyen módon távozik a nikotin a szervezetből? Mostanra már jóval kevesebbet köhögök,de még mindig bár nem annyira.Normális ez igy ? Kérlek irjatok, hogyan történik mindez, mert a korábbi időkre nem emlékszem meddig tartott a köhögés. Most nagyon elszánt vagyok, és érdekes módon nem is kivánom a cigarettát. Véklhetően ez olyan valamit helyettesitő dolog volt.

"milyen módon távozik a nikotin a szervezetből?" Vizelettel, széklettel, verejtékezéssel, egyéb váladékokkal távozik el a szervezetből... Az utolsó cigaretta elszívásával: - elkezd ürülni a nikotin a szervezetből, fél óra múlva felére, egy óra múlva negyedére esik vissza a szintje a vérben.

Kedves Leszokni akarók, nagy itt a csend.már voltam itt fent pár évvel ezelőtt de akkor sokkal pörgősebb volt itt az élet. Találkoztam is itt egy pár régi névvel, hát lehet,hogy nem csak én vagyok visszaeső. Kérlek jelentkezzetek,most elszántabb vagyok,de hangulatilag mélyponton.

Szia ! Szerintem voltunk mi már egy időben itt ! Én is letettem és újra rá gyújtottam ,de most biztos nem teszem !! Nagyon nagy az elhatározásom !!! Rosszul vagyok én is .... hányinger , kordinációs zavar, mintha látás zavarom is lenne néha ,ver a víz ,alvás zavar stb.... sorolhatnám még ! próbálom elterelni a gondolataimat valamivel mindig elfoglalom magam . mióta nem szívom kicsit köhögök ,azt mondták tisztul a tüdő .Nagyon sok vizet iszom ! sok gyümölcsöt eszem ! Minden nap ügyesebbek vagyunk !! kitartás !!!!

Marcsika köszönöm a választ,gondoltam valami ilyesmire, hát próbálkozom,remélem most talán sikerül végre abbahagyni ezt a nyomorult cigarettát

Szia Martha! Sok sikert és nagyon sok erőt neked a leszokáshoz! Megkérdezhetem, hogy 1 év után miért gyújtottál rá ismét? Nekem január 24-en lesz egy éve, hogy nem dohányzom, de én annyira megszenvedtem a leszokási időszakkal (nagyon kemény elvonási tünetek: nem aludtam majdnem egy hétig, folyt rólam a víz, ha mégis sikerült, ideges voltam, ingerült és bármit is csináltam az elmúlt egy évben 8 kilot híztam) - szóval annyira durva volt a leszokási időszak majdnem egy hónapig, hogy biztos nem lennénk képes mégegyszer végigcsinálni.. Kívánni még én is kívánom, bármikor rá tudnék gyújtani, de az ad erőt, hogy ha visszaszokok, biztos nem tudom mégegyszer letenni..

Sziasztok ! Szilvia vagyok már többször voltam itt a fórumban ,de remélem most sikerrel járok ! :) Szilveszter óta nem dohányzom :) !Elég rossz a közérzetem ... hányinger ,izzadás , rossz közérzet stb... mivel rutinos vagyok már sok vízet iszom sokat pihenek . Ti ,hogy vagytok ??

Korábban dohányoztam keveset, aztán a fiam azt kérte a 25. születésnapjára, hogy szokjak le, én meg amilyen rendes vagyok, meg is tettem. Ennek ellenére lett egy COPD betegségem, aminek hatására indítottam egy blogot: http://szuszogoblog.hu/ Elsősorban a légzőtornákat, helyes légzéstechnikát, gyógytornát igyekszem népszerűsíteni és azt terjeszteni, hogy a tüdőbetegek tudnak javítani az állapotukon. Nagyon érdekelne, hogy szakemberek és sorstársak mennyire tartják hasznosnak, mit hiányolnak belőle! Szóval ki vagyok éhezve a visszajelzésekre. Remélem, nem túl nagy szemtelenség, hogy itt népszerűsítem.

Itt tartok !!Az Ön leszokásának eredménye számokban: dohanyzas.hu 2016/12/31 11:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő: 8 nap, 3 óra, 21 perc. A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 160 db. Az így megspórolt költség: 9094 Ft Egyéb adatok: Ezen idő alatt nem füstölt el 0,16 kg. dohányt, nem szívódott fel a szervezetében 0,32 gramm nikotin, nem mérgezte magát 0.96 gramm kátránnyal és 0,8 gramm szénmonoxiddal.

Sziasztok. Támogatásért jottem ide. Vagy hat őszintén szólva nem is tudom. A környezetem nagyon szeretné hogy leszokjak. Es hat én is.. De nem eléggé mivel alapvetoen én egy nagyon stresszes személyiség vagyok sajnos. Félek. Tudnatok esetleg bátorítani vagy tanácsot adni hogy hogy kezdjek hozzá ugy h tartós legyen. Sokszor próbálkoztam mar. De valahogy mindig dugaba dőlt a kísérlet.

Csokkentsem az adagot vagy teljes megvonás, szerintetek? Felek hogy ha az utobbi nagyon kiborulok es megutál a környezetem :(

7 hónapja nem dohányzom, 34 év után. Nem kell mondani, milyen volt ez a 7 hónap. Eddig fejben egész jól elvoltam, de most megint sóvárgok a cigaretta után. Most sokkal rosszabb az általános közérzetem ,mint amikor dohányoztam.

Kedves mareszi! A 7 hónap az nagyon sok idő, de ez még mindig a nikotinszörny hatása. Lassan már 3 éve nem dohányzom és bizony még mindig vannak sóvárgó gondolataim, de most már én irányítok, nem a cigaretta. A rossz közérzet elmúlik, a sóvárgás abbamarad majd. Nekem ez a rengeteg idő segített. Tudom, ha most rágyújtanék, akkor vissza is esnék egyből a dohányosok rabságába. Ide kell már az akaraterő igazából. Mindegy milyen módszerrel, de tereld el a gondolataidat. Nálam teljesen bevált, hogy a cigaretta szörny újrapróbálkozására gondolok. Mintha kívülről figyelném magamat. Mindenkinek kitartást kívánok, mert akinek sikerül abbahagyni ezt a drogfajtát, az EGY HŐS.

"Csak" emlékek vannak. Az emlékek nem lehet csak úgy kitörölni, elfelejteni(akaraterővel meg pláne nem). Az emlékeket csak átírni(újrakeretezni) lehet....Sok sikert!

Üdv! Tanácsokat, tippeket szeretnék kérni a leszokáshoz. 27 éves vagyok, 10 éve dohányzom, kb 6-8 szálat szívtam el naponta (kivétel bulik, nagyobb társasági összejövetelek ott egy este alatt akár egy doboz is). 5 napja nem dohányzom, megbetegedtem(megfázás) és nem igazán kívánom meg. Szerencsés fordulatnak is tekinthető ez a betegség, mert a héten akartam elkezdeni a napi elszívott cigaretták számának csökkentését fokozatosan, egészen a 0-ig. Kezdek meggyógyulni, de még mindig nem nagyon érzem a kínzó hiányt. Félek, hogy ha teljesen meggyógyulok ez elmúlik és megint rágyújtok. A legnagyobb problémám a társasági összejövetelekkel van, sok barátom dohányzik, nehéz lesz mellettük nem bagózni. Az sajnos nem opció, hogy pár hétig vagy hónapig kerülöm az ilyen helyzeteket, bekattannék ha heti legalább egy alkalommal nem mennék szórakozni, egyszerűen ilyen vagyok. A szociális élet hiányából származó lehangoltság miatt tuti rágyújtanék. Szeretném tehát ha tudnátok tanácsokat adni az ilyen helyzetek kezeléséhez. Köszönöm szépen!

Sziasztok!Én már 1.5 hete nem gyújtottam rá és elég jól bírom.Nincsenek elvonási tüneteim meg semmi stressz.Néha rámjön a dohányzás inger de beveszek egy cukorkát és elmúlik.10-12 éven keresztül cigisztem.

Sziasztok! 34 napja elengedtem a nikotin őrdögöt ! Rendben vagyok bàr elvonàsi tüneteim hol gyengèbbek hol erősebbek!Az alvásal is vannak némi próblémák :) A víz is szakad rólam rendesen nèha , de én erôs vagyok és megkûzdök a démonommal !! Írjatok , Hogy vagytok !! Kitartás mindenkinek !!!!

26 év dohányzás. Napi min 30 szál.Tegnap nem gyújtottam rá. Nem vagyok ideges!!!!! Ma sem leszek!!!! Üdv.

helló! 3 éve letettem a cigit! Ami mára csak szép emlék maradt. Sajnos 1 hónapja rágyújtottam igaz csekély mennyiségű cigit szívok de a helyzeten nem változtat. El sem hiszem mit tettem. Hogy a büdös életbe történhetett meg . Annyira jól viseltem sem kávé sem alkohol hatására nem kívántam. Tudjátok három év az három év! Ma is szívtam. Igaz kidobtam a kukába a dobozt meg a gyújtót is. Döbbenet! Ez is azt bizonyítsa hogy nekünk elég egy rossz pillanat. Most mindent elölről szépen lassan. Annak idején a fórum segített az első hetekben. Hát ismét itt vagyok és írok is nem csak olvasok. Mindenkinek kitartást na meg füstmentes napot!

Oldalak

Trent lott et theravance embauché achat en ligne de Fincar prix viagra viagra sin receta vente Brahmi generique france ira spector en achat en ligne de Fincar prix numéraire finasteride amazon pour. Décideurs politiques ne à acheter Fincar feminin lévaluation.